Responsive mobile view coming soon.

HR-adviseur (20-24 uur)

Nu solliciteren

Wie zijn wij?

Knipidee International B.V. is een van de grootste stoffengrossiers van Europa, gespecialiseerd in damesstoffen. Wij staan bekend om onze fashion collectie. Daarnaast brengen wij een uitgebreid assortiment gericht op kinderen en decoratie. De inkoop vindt vooral in Azië en Turkije plaats, terwijl de verkoop een wereldwijde klantenkring kent. Begin 2020 hebben wij de grootste stoffen showroom van Europa geopend in Almere. Voor een beter idee van het werken bij Knipidee, kun je deze video bekijken https://youtu.be/4jy_cw8MG50.
In dit snelgroeiende familiebedrijf wordt hard gewerkt en draagt iedereen zijn steentje bij om ons marktaandeel te vergroten. De sfeer is informeel en de organisatie kent korte lijnen naar het management. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en zijn er volop mogelijkheden om eigen ideeën aan te dragen.

Wat ga jij doen?

Als HR-adviseur draag jij bij aan het professionaliseren van het HR-beleid binnen Knipidee. Je valt onder de senior HR Business Partner.
Je bent verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden in de volle breedte van HR.
Je adviseert de leidinggevenden, gevraagd en ongevraagd, over HR-gerelateerde kwesties.
Je draagt zorg voor de uitvoering van het werving- en selectieproces binnen Knipidee, waaronder het opstellen van advertentieteksten, het voeren van selectiegesprekken en het opstellen van arbeidsovereenkomsten.
Het hele administratieve HR-proces is bij jou in goede handen en je verwerkt adequaat alle mutaties in de systemen, zoals het Profitsysteem van AFAS. Denk hierbij aan de salarismutaties, de aanwezigheidstijden, verlof bijhouden, controle van de salarisstroken, ziekmeldingen en facturen.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de arbodienst en je bent de casemanager in de verzuimcasussen. Daarnaast beheer je de HR-processen en optimaliseer je die waar nodig en stel je nieuwsbrieven op. Jouw werkuren worden verdeeld over 4 of 5 dagen.

Wie ben jij?

Jij hebt een afgeronde Hbo-opleiding PA.
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur in het MKB.
Je bent kritisch en kan op een constructieve wijze jouw mening geven. Je hebt een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen en begrijpt de dynamiek van diverse werkrelaties.
Je overziet de verschillende domeinen binnen het HR-werkveld en begrijpt hun onderlinge verhouding en verbinding. Hierdoor zijn je adviezen volledig en goed.
Je kunt feedback goed ontvangen en geven. Je gaat het gesprek niet uit de weg en zoekt altijd naar mogelijkheden om jezelf te verbeteren.
De volgende competenties zijn jou op het lijf geschreven: sociaal vaardig ,accuraat, stressbestendig, integer, analytisch en schriftelijk vaardig.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een HR-functie in een groeiend en dynamisch familiebedrijf (ca. 50 medewerkers). De werksfeer is informeel. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en de cao Groothandel Textielgoederen is van toepassing

Ben jij onze nieuwe HR-adviseur?

Stuur dan snel jouw cv met motivatiebrief en pasfoto naar HR@knipidee.nl ter attentie van Sandra Klijnhout.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren

Geef je op voor openstaande vacature of stuur ons een open sollicitatie in.

Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.

✓ Bedankt voor uw sollicitatie.
Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw inzending.

Oops! Something went wrong while submitting the form.