Responsive mobile view coming soon.

Senior Buyer Fabrics / Senior Inkoper Stoffen (36-40 uur)

Nu solliciteren

Wie zijn wij?

Knipidee International B.V. is één van de grootste stoffengrossiers van Europa, gespecialiseerd in damesstoffen. Wij staan bekend om onze fashioncollectie. Daarnaast brengen wij een uitgebreid assortiment stoffen gericht op kinderen en decoratie. De inkoop vindt met name in Azië en Turkije plaats, terwijl de verkoop een wereldwijde klantenkring kent. Het brede assortiment is sinds januari 2020 ondergebracht in ons moderne en gloednieuwe warehouse en prachtige showroom in Almere.

Werken bij Knipidee betekent dat je vanaf het begin veel verantwoording krijgt. In dit snelgroeiende familiebedrijf wordt hard gewerkt en draagt iedereen zijn steentje bij om het marktaandeel te vergroten. De sfeer is informeel en de organisatie kent korte lijnen naar het management. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en zijn er volop mogelijkheden om eigen ideeën aan te dragen. Voor een beter idee van het werken bij Knipidee, zie dit filmpje https://youtu.be/4jy_cw8MG50.

 

Wat ga jij doen?

Als Senior Inkoper maak je onderdeel uit van het Inkoopteam (5fte). Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inkopen en beheersen van de productieplanning van de stoffen in onze fashion collectie.
Je zorgt voor een optimale doorlooptijd van de inkooporders en waarborgt deze, zodat producten op het gewenste tijdstip bij onze klanten kunnen worden afgeleverd.

Je analyseert en rapporteert over de voortgang van de inkoop van nieuwe collecties en stemt bijzonderheden af met sales en styling.

Je bent verantwoordelijk voor de administratie van artikelspecificaties, het plaatsen van inkooporders, het controleren van de bijbehorende documenten en voor de opvolging en begeleiding van de inkooporders. Daarnaast begeleid je de tijdige levering van sample materiaal voor sales en draag je zorg voor de kwaliteitscontrole van een zeer uitgebreid assortiment, door middel van controle van productiesamples.

Je bent de spin in het web tussen de klanten, de leveranciers, de agenten en vertegenwoordigers, de binnendienst en het warehouse en je begeleidt en handelt kwaliteitsproblemen en claims bij de leveranciers correct af. Je levert een actieve bijdrage aan het optimaliseren van de inkoopprocessen en geeft gevraagd en ongevraagd constructief advies. Problemen zie jij als uitdaging en die opgelost moeten worden.

 

Wie ben jij?
In deze internationaal georiënteerde functie beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed.
Jij hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting inkoop/voorraadbeheer en je hebt je sporen al verdiend in een soortgelijke functie. Uiteraard beschik jij over een uitgebreide technische textiel kennis.

Je hebt een helicopterview, anticipeert daar waar nodig is en problemen zie jij als uitdagingen die opgelost moeten worden. Je weet overzicht te bewaren in een hectische omgeving en onder stress gedij jij goed. Je bent een doorzetter en een vastbijter. Verder ben je accuraat, administratief vaardig, sociaal vaardig, klantgericht en je kunt goed samenwerken en draagvlak creëren voor jouw ideeën en besluiten.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke, uitdagende en internationaal georiënteerde functie in een dynamisch, snelgroeiend familiebedrijf. Je komt te werken in het team Inkoop onder leiding van de Manager Inkoop en je werkt samen met ondernemende en ambitieuze collega’s. Het salaris is marktconform inclusief goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De Cao Groothandel Textielgoederen is van toepassing.

Word jij onze nieuwe senior inkoper?
Stuur dan snel jouw cv met motivatiebrief en pasfoto naar HR@knipidee.nl ter attentie van Sandra Klijnhout. Als je nog vragen hebt over deze functie, neem dan contact op met de Manager Inkoop, Kim de Kuiper (tel.036-7605355 ).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren

Geef je op voor openstaande vacature of stuur ons een open sollicitatie in.

Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.

✓ Bedankt voor uw sollicitatie.
Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw inzending.

Oops! Something went wrong while submitting the form.